Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Danny Blue: Interaktív Mentalista Show


Budapest Kongresszusi Központ

2018. október 7. 19:00

Magyarország legismertebb mentalistája 2018. október 7-én ismét különleges képességeivel ejti ámulatba a nagyközönséget. Danny Blue napjainkra már a legkeresettebb mentalistává vált, aki külföldön is egyre népszerűbb. A Las Vegasban, Dubaiban, Sydney-ben is sikert aratott művész ezúttal a hazai közönség megdöbbentésére készül. Egyedi és exkluzív mutatványaival olyan hatásokat kelt, melyek az emberek többsége számára magyarázat nélkül maradnak. Műsorába bevonja a nézőket is, akik így nem csak szemlélői, hanem aktív részesei lehetnek a Show-nak.

Magyarország legismertebb mentalistája 2018. október 7-én ismét  különleges képességeivel ejti ámulatba a nagyközönséget. Danny Blue  napjainkra már a legkeresettebb mentalistává vált, aki külföldön is egyre népszerűbb. A Las Vegasban, Dubaiban, Sydney-ben is sikert aratott művész ezúttal a hazai közönség megdöbbentésére készül. Egyedi és exkluzív mutatványaival olyan hatásokat kelt, melyek az emberek többsége számára magyarázat nélkül maradnak. Műsorába bevonja a nézőket is, akik így nem csak szemlélői, hanem aktív részesei lehetnek a Show-nak.  

2018. október 7-én a Budapesti Kongresszusi Központban élhetik át a nézők a legújabb Danny Blue élményt!

A mentalista a hozzá méltó színvonalas szórakozást és a különleges pillanatokat ismét egy újabb szintre emeli! A felejthetetlen élmény garantált!